XXX JORNADES CULTURALS de l'Escola Mare de Déu de Montserrat, de Castellbisbal
Al
llarg d'aquesta setmana s'han fet diversos tallers, on
els/les alumnes de l'escola s'han convertit per uns dies en veritables
"Xefs".
Esperem que després d'aquests dies gaudiu en família a la cuina de casa!
EDUCACIÓ INFANTIL:
EDUCACIÓ INFANTIL:
CICLE INICIAL
El tastet de les nostres tartaletes ha sigut tot un èxit!!Les Jornades Culturals sobre la Gastronomia dels nens i nenes de la Tele de Colors 1rA:
ELS PARES VENEN A L'ESCOLA I ENS EXPLIQUEN RECEPTES
(BROWNIE I OUS AL PLAT)
FEM PATÉ DE TONYINA I DE POLLASTRE
FEM DIVERSES POSTRES
Ingredients: Avellanes - dàtils - iogurt
natural - diverses fruites (plàtan - kiwi - maduixes) - coco - canyella -
fruites seques (nous - ametlles) - fulles de menta.
ELABOREM EL PA
Aquest taller ha consistit en fer el nostre propi pa. Ens han donat la
massa del pa formada per farina, aigua, sal i llevat. Hem modelat la
massa fent-li la forma que cadascú ha volgut i després l'hem posat al
forn. Al cap d'una hora ja hem tingut el nostre pa ben cuit i a punt de
menjar-nos un crostó.
CICLE SUPERIOR:
EXPLIQUEM RECEPTES (PRESENTACIONS EN VÍDEO):
Crestes de tonyina (Marta Payán)
Bizcocho de yogurt (Álex Carreras)
Rollitos de jamón dulce (Joan Lorenzo)
Batut de maduixes i plàtan (Ghizlan Rammou)
Mandonguilles de tonyina (Karla Guillamon i Mireia Casado)
Coca de yogurt (Alba Moreno)
Biquini de jamón dulce y queso (Daniel Reiz)
All-i-oli (Erik Nersesyan)
Mug Cake de xocolata blanca (Dafne Gómez)
Coca de yogurt (Berta Vidrier)
Truita francesa (Andrés Costillo)
Tortilla francesa (Rubén Rodríguez)
Ous farcits (Ainhoa Rodríguez)
Espaguetis a la carbonara (Alba García)
Pastelitos de fruta (Sergi López)
Torrijas (Desirée Alonso)
Pollastre al forn (Mireia González, Ainara García i Judith Cuerva)
EXPLIQUEM RECEPTES (PRESENTACIONS EN PDF):
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada