2016 - LA GASTRONOMIA

XXX JORNADES CULTURALS  de l'Escola Mare de Déu de Montserrat, de Castellbisbal
Any rere any el centre organitza les Jornades Culturals. Durant una setmana, a finals del mes d'abril, els/les alumnes realitzen un munt d'activitats  de  caire  educatiu,  pedagògiques  i esportives. Aquest curs 2015-2016, les jornades les hem dedicat a "LA GASTRONOMIA".


Al llarg d'aquesta setmana s'han fet diversos tallers, on els/les alumnes de l'escola s'han convertit per uns dies en veritables "Xefs".

Esperem que després d'aquests dies gaudiu en família a la cuina de casa!




EDUCACIÓ INFANTIL:

 
 
A P3 LES TORTUGUES I ELS AVIONS ENS HEM CONVERTIT EN PETITS XEFS.

 CICLE INICIAL
El tastet de les nostres tartaletes ha sigut tot un èxit!!


Les Jornades Culturals sobre la Gastronomia dels nens i nenes de la Tele de Colors 1rA:




CICLE MITJÀ:

CÒCTELS - PASTA FRESCA - CROQUETES DE CIGRONS - FEM PA I CROISSANTS

TALLER DE PA














 ELS PARES VENEN A L'ESCOLA I ENS EXPLIQUEN RECEPTES 
(BROWNIE I OUS AL PLAT)

FEM PATÉ DE TONYINA I DE POLLASTRE

FEM DIVERSES POSTRES
Ingredients: Avellanes - dàtils - iogurt natural - diverses fruites (plàtan - kiwi - maduixes) - coco - canyella - fruites seques (nous - ametlles) - fulles de menta.
ELABOREM EL PA
Aquest taller ha consistit en fer el nostre propi pa. Ens han donat la massa del pa formada per farina, aigua, sal i llevat. Hem modelat la massa fent-li la forma que cadascú ha volgut i després l'hem posat al forn. Al cap d'una hora ja hem tingut el nostre pa ben cuit i a punt de menjar-nos un crostó.

CICLE SUPERIOR:
EXPLIQUEM RECEPTES (PRESENTACIONS EN VÍDEO):

Crestes de tonyina (Marta Payán)

Bizcocho de yogurt (Álex Carreras)

Rollitos de jamón dulce (Joan Lorenzo)

Batut de maduixes i plàtan (Ghizlan Rammou)

Mandonguilles de tonyina (Karla Guillamon i Mireia Casado)

Coca de yogurt (Alba Moreno)

Biquini de jamón dulce y queso (Daniel Reiz)

All-i-oli (Erik Nersesyan)

Mug Cake de xocolata blanca (Dafne Gómez)

Coca de yogurt (Berta Vidrier)

Truita francesa (Andrés Costillo)

Tortilla francesa (Rubén Rodríguez)

Ous farcits (Ainhoa Rodríguez)

Espaguetis a la carbonara (Alba García)

Pastelitos de fruta (Sergi López)

Torrijas (Desirée Alonso)

Pollastre al forn (Mireia González, Ainara García i Judith Cuerva)

EXPLIQUEM RECEPTES (PRESENTACIONS EN PDF):

Bizcocho al limón – Izan Medina

Brownie – Paula Pellicer

Carn arrebossada – Izan Molero

 DIA DE L'ESPORT:

INAUGURACIÓ A CÀRREC DELS ALUMNES DE 6è
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada